It has arrived!

Jag känner att jag kanske lämnade er mitt i nyfikenheten med mitt förra inlägg, men som ni kanske förstår av min frånvaro så, jo! båten kom. Måndag morgon kl 10.01 backade han in på villavägen, precis som vi kommit överrens. Båten var vit å fin, men vi saknade ju båtmotor också. Så det blev en tur till stan, vi hittade en Honda motor från 2006 till en bra pris, så den fick det bli, vi fick hämta den på tisdag eftermiddag. Sedan skruvade vi hela tisdagkväll för att få fast alla kablar och grejer, och ännu på onsdag behövde vi fara å köpa det sista som behövdes innan vi kunde testa båten, ni vet sånt som bensin...

På onsdag eftermiddag blev det med andra ord premiärturen med båten, en liten sväng bara nära villan för att testa om den flöt och om motorn fungera, det hade tyvärr börjat våga lite mera så vi for inte nå längre bit, det fick istället vänta till torsdag morgon då vattnet var lugnt och fint då for vi runt och tittade på andra sidan av de närmaste öarna.

Och nu bilder på vår nya skönhet...Kraven vi hade då vi valde båt var att den ska gå att ro men man ska även kunna fara på lite utflykter med den. Och att vi ska klara av att flytta den själva, vilket vi även kunde göra. Min man och jag flyttade båten med motor på härifrån ner till vattnet för hand.
På söndag far vi med båten till Stockholm...Med en annan båt alltså, av modell större...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0