Hit ska jag idag...
Åtminstone är det tänkt så, bara allt går bra med flyget och jag inte går vilse…


Vädret…

Jag hoppas faktiskt att det kommer vara ganska kallt i Stockholm imorgon. Som ni kanske märkt så blev det inte köpt någon sommarjacka i år heller, så höst jackan får duga imorgon. Måtte jag inte få värmeslag…


Villaavslutningen

I lördags var det alltså villaavslutning. Vi hade riktigt trevligt, var på en båttur, åt tortillas, såg på raketer och lärde oss att spela pidron.
Nu måste jag stryka lite kläder inför onsdagens äventyr… Jag som aldrig stryker kläder, har ju inte ens ett strykbräde, hur ska detta gå?


Årets första klädinköp

Då var det gjort, årets första klädinköp. Ett grönt linne från H&M, ett grått linne från H&M och ett par gråa mjukisbyxor från… ja just det H&M.

 

Nu har jag även löst mysteriet med de långa köerna till provrummen. Jag skyller det på fjortisbloggarna. Hört från provrummet mittemot mitt (det var typ tre tjejer där, möjligtvis fler för det var det ”stora provrummet”)

-Men guuud så fin den är, ta kort av mig i den här
-ta ett till kort
-ta ett av mig också
-men guuuud så smal min mage ser ut i den här, ta ett kort av magen

och så fortsatte det under tiden som jag provade mina egna kläder. Man undrar ju bara, vad är det för fel på att vänta med att ta kort tills man kommer hem? Om det inte är så att tjejerna inte har råd med alla de kläder som de provar, men varför vill de ha kort av kläderna om de inte köper dem? Måste ju röra sig om Kissie-wannabes. 

Internationellt mellanmål
Solrosfrön från USA, linfrön från Finland, pumpafrön från Kina och russin från USA minglar i en skål med fettfri naturell yoghurt från Finland.


Riktigt modebloggar-inlägg…ni vet…tröja från H&M, kjol från Gina tricot, handväska från…


Kalasdag

Idag har vi varit på 3-årskalas, har fått en överdos av rosa och Hello Kitty... Men födelsedagstjejen verkade helnöjd.
Se upp för andarna

Andjakten började tydligen igår, har hört några smällar men någon bazooka har inte hörts ännu…Solsidan till salu

Jag såg i en tidningsannons att Solsidan är till salu, kanske någon som är intresserad av ett nytt hus?


Och idag fick jag höra att det kommer 3 nya säsonger av solsidan, det var ju trevligt. Passade även på att låna hem säsong 2 från jobbet.


My legs

Aj, det gör ont! Det blev nog några grodhopp för mycket i uppförsbacke igår. Kan man inte bara få ligga ner resten av dagen och inte röra en muskel…

Ny Bloggdesign!

Dethär var alltså mitt hemliga bloggprojekt!

Vad tycker ni? Visst blev det bättre? Det var första gången som jag pysslat med html-koder och sånt så det var ganska kul att hålla på en stund och lära sig lite hur det fungerar. Bilden i headern var ju förståss tagen innan jag klippte mig, men det får va bra så.

Årets klipp

Nej, jag syftar inte på aktiemarknaden (även om man där också kan göra årets klipp inför framtiden då det har rasat så mycket). Jag syftar självklart på mitt hår. I tisdags var jag äntligen och klippte mig, första gången för i år. Och med den här takten lär det nog bli det enda frisörsbesöket i år. Något kortare blev det, men jag kan fortfarande ha det i hästsvans.

Och nu inlägget tolkat i bilder:


1-års bröllopsdag

I söndags firade min man och jag 1-års bröllopsdag. Det blev väl inte sådär jätte mycket firat, efter första veckan tillbaks i jobb efter semestern, var det ganska skönt att bara vara hemma. Vi var till stan på lördan och passade på att fara ut och äta redan då, så på söndan var vi bara hemma och slappa. Eller jag slappa, min man var faktiskt ut på länk, men jag tyckte det fick räcka för min del eftersom jag varit på länk både på torsdag och fredag.

Efter ett år som gifta kunde vi konstatera att denhär helgen var betydligt lugnare än förra året, att vi hade otroligt tur med vädret då vi valde bröllopsdag och år, och att vi nog kan tänka oss att vara gifta ett år till, minst.


Jag vet att ni tycker jag skriver sällan nuförtiden men jag lovar att det börjar komma mera inlägg snart. Jag håller nämligen på med ett hemligt bloggprojekt som slukar all min blogg-tid men snart är jag klar och då får ni se resultatet. Under tiden kan ni ju för omväxlings skull skriva någon kommentar? Ni kan ju t.ex. gissa vad bloggprojektet handlar om…Semestern är slut…:(

Det var den semestern, min man konstatera att följande lediga dag (förutom helgerna förståss) är självständighetsdag…så det är ju en bit dit… Men jag tyckte att vi kan väl ha saker att se fram emot ändå. Nu i helgen är det ju vår 1-års bröllopsdag, det ska vi nog fira på något vis. Och sedan i höst om det blir tråkigt så kan vi alltid ta ut en pekkas och hitta på något, så inte ska vi deppa ihop helt.

Förresten, är det någon som har ett bra och enkelt recept på vegetarisk mat, typ lasagne eller grönsaksbiffar? (och då jag skriver enkelt så menar jag ENKELT ingen soja eller tofu eller andra lustigheter som jag inte vet ett skvatt om...)


RSS 2.0