Eurovision semifinal 1

Idag är jag trött, väldigt trött. Steg upp kl. 5 igår och det blev en lång dag eftersom jag ville se Eurovisions semifinalen. Tänker inte kommentera resultatet från gårdagen desto mer eftersom det över lag var ett väldigt svagt startfält. Men några små konstaterande har jag bl.a. noterade jag att Vitryssland använde sig av Lordis vingteknik, men med den skillnaden att de hade bytt ut vingarna till färgglada fjärillsvingar.
Jag vet inte om jag är enda personen som tycker att det är en viss symbolik i att Island skickar en rödklädd Hera som sjunger om ”When the clouds are gone” syftar hon månne på askmolnen ;)
Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Greklands deltagande. De ber om och får miljardlån från EU för att undvika att gå under, men de lägger ändå pengar på att delta i Eurovisionen? Hur hade de tänkt göra om de vinner? Låna ännu mera?

Och bara en liten detalj om Finlands deltagande, många jämför deras bidrag med Sveriges Timotej. Åt de som tycker att Finland härmar vill jag bara påminna om att Finland hade sin final 30. januari d.v.s. en vecka innan Sverige överhuvudtaget började med sina deltävlingar. Men nej, jag tyckte inte om Finlands bidrag, det hade varit bättre om de skickat hon som kom 2:a i finalen.

någon idiot har använt min mugg!

Då jag kom till jobbet imorse upptäckte jag att någon använt min mugg till någon typ av soppa och inte diskat efter sig, så äckligt!! Blir bara så irriterad. De e min mugg, ingen annan på jobbet har likadan, så personen kan inte ha trott att det var sin egen...Det hade varit en helt annan sak om de använt muggen till kaffe eller vatten, men istället för någon gul/grön äcklig soppa. Och använder man någon annans mugg, så borde man ju i alla fall diska efter sig!

brun utan sol

Har tack vare den tidiga maj värmen redan lyckats bli lite brun, men eftersom jag ska på klassträff i helgen, 10 år sedan högstadiet (usch man börjar ju bli gammal), så tar jag lite hjälp. Man vill ju vara snygg då man träffar alla gamla klasskompisar som man inte sett på jätte länge...:)

Jag använder Nivea sun touch. De verkar bra, nästan lite för bra. Första gången jag använde det så missade jag lite på händerna så de blev randiga...hoppas det går bättre denhär gången :Dmina Donna Girl skor!

Jag har haft otroligt svårt att hitta skor till bröllopet. Det fanns några små detaljer som gjorde att uppdraget blev på gränsen till omöjligt.

Problem 1: Jag går snett, vilket innebär att jag behövde en sko med täckt häl, annars skulle jag gå hela dagen med hälen på sidan om klacken...

Problem 2: jag har smal fot, så jag kan inte ha vanliga pumps. Detta innebär att jag behöver en sko som har en rem över foten. Utan rem så lämnar skon kvar på golvet då jag lyfter på foten för att gå frammåt...

Problem 3: Jag har skostorlek 36, har jag dessuom bara tunnstrumpor så kan t.o.m. vissa 36:or vara för stora...

Problem 4: Min brudklänning är vit, inte naturvit. Vilket innebar att jag inte kunde köpa skor som var naturvita/gräddvita eftersom de hade sett gula ut i jämförelse med klänningen...

Men den som är envis ger sig inte :) jag hittade ett par underbara vit/silver skor, som var bekväma och dessutom helt i budget d.v.s. under 50 euro.

Visst är de underbara?


RSS 2.0