Byter blogg!

Nu har jag bestämt mig, jag byter blogg. Från och med nu kan ni läsa min blogg på:


 http://frub.papper.fi/


…same same but different address…
De gamla inläggen kommer att finnas kvar här.


Att flytta eller inte flytta…

…det är frågan. Har under en tid nu funderat på om jag borde byta bloggportal. Känner inte riktigt att jag hör hemma här på blogg.se det handlar mest bara om mode och lyxliv. Då jag började blogga så ville jag vara så anonym som möjligt, därför började jag på blogg.se. Jag vill fortfarande ha en viss anonymitet vill inte lägga ut hela mitt namn, inte skriva ut exakt var jag bor eller var jag jobbar. Om man googlar mitt jobb, mitt namn eller min hemkommun ska man inte hitta min blogg. Men jag känner ändå att det skulle vara trevligt med någon typ av samhörighet med andra på samma bloggportal. Men samtidigt är jag ju van med blogg.se’s funktioner och jag har ju äntligen ändrat bloggdesignen så jag kan lägga in bilder upp mot 700px breda och det tycker jag om, jag vill ha stora bilder. Jag funderar på att börja blogga på Papper men tycker det är lite tråkigt att designen ska vara så låst enligt teman.

Ni som bloggar på Papper, hur tycker ni det funkar? Och hur stora bilder kan ni lägga upp?


Fråga doktorn

Då man är förkyld, täppt i näsan, ingen feber haft lite ont i halsen men det är bättre nu, men väldigt trött. Är det då också vanligt att man har lite ojämn hjärtklappning? Inte så att det sticker till i hjärtat, utan bara att man känner att hjärtat har något obehagligt ojämnt slag mitt i allt, sådär när man bara sitter ner eller ska sova… Är detta ett förkylningssymtom eller är det ett symptom på någon annan sjukdom? Borde jag genast springa iväg till doktorn med hjärtat i halsgropen, eller ska jag vänta och se om det går över sedan då förkylningen gått över… Det började faktiskt innan förkylningen men nu har det blivit mera ofta.

Mvh
Hypokondrikern.


Natalie Portman

Det blir dubbelt upp med Natalie Portman den här helgen. För varje drama film så måste man ju se en komedi för att återställa balansen. Tror faktiskt att Natalie börjar bli en av mina favoritskådespelerskor, hon och Keira Knightley.

En dag på medeltiden
Trotsade förkylningen och for på medeltida dag.


Förkylning på g

Börjar känna att näsa och hals krånglar. Har även haft grym huvudvärk idag. Blev säkert smittad på flyget. Ska äta havtornsbär och dricka te hela helgen, så får jag hoppas att det blir bättre.

Bieber fever

Kände att jag behövde undersöka fenomenet lite närmare, så nu har jag kollat ”Never say never”. Och jag måste väl erkänna att killen har talang även om jag fortfarande inte förstår mig på varken hans hår eller attityd.

RSS 2.0