frissa bokad

Har bokat tid till frissan för att toppa håret, och samtidigt fundera med henne vilken frisyr jag ska ha på bröllopet :)

Har förr tänkt att jag skulle ha ner håret, men efter att jag hittade denhär bilden så har jag börjat fundera, så nu kan jag inte bestämma mig! typiskt......men visst är den underbar?

inbjudningskorten skickade!!!

Vet inte varför jag är så nervös! Skickade iväg inbjudningskorten till bröllopet idag. Har delat ut några redan tidigare åt de närmaste som redan vet om bröllopet. Men nu skickade jag alltså iväg korten åt alla andra som ännu inte vet något :) Skulle vara kul att se hur de reagerar då de får inbjudan. Det syns ju redan på kuvertet vad det gäller, men för att hålla spänningen lite längre så skrev vi ingen avsändare, så de måste öppna kuvertet, knyta upp rusetten och läsa inbjudan, innan de får reda på från vem det är ;)

vårkänslor

Blir så glad då solen skiner in, hoppas snön på terassen smälter snart så vi kan börja sitta ute och njuta av värmen.

bröllopsfrisyr

Försöker att hitta en bra bröllopsfrisyr, vilket inte är det lättaste.

Hittat en som jag verkligen gillar men jag har ju självklart för kort hår för den...

ingen katt

Det blev ingen katt denhär gången heller. Katten var helt söt och gullig. Men den var van att vara tillsammans med andra katter och en hund. Så vi konstaterade att den nog skulle få för tråkigt hos oss då vi inte har andra djur. Så katt-projektet är på lite is just nu. Måste fundera på om vi kanske tar 2 katter istället så de har sällskap av varandra. Men väntar nog till sommaren och ser hur det är då. Känns som vi har ganska fullt upp med en massa annat just nu.

Bröllop 7.augusti 2010

I sommar har min sambo och jag varit tillsammans i 8 år. Varit sambos i 7 år och förlovade i 4 år. Så då blir det äntligen dags för oss att bli man och hustru ;)

Planerna är i full gång. Det mesta tycks kretsa runt bröllop nu.

Klänningen är köpt. Kyrka och lokal bokad. Sambons väst och plastrong är bokad. Inbjudningarna är fixade, har börjat dela ut dem redan. Maten är planerad, men vi har ännu inte fått klartecken om vår tillfrågade kock har möjlighet. Frissa är bokad, men har inte bestämt mig ännu för vilken frisyr. Fotografen bokad. Och säkert mycket mer som jag inte kommer på just nu...

Följande projekt som vi borde ta i tu med är att få iväg resten av inbjudningarna, hitta en svart kostym åt sambon och en ring åt mig. Också förståss allt annat...;)


en 3:dje familjemedlem

På lördag ska min sambo och jag åka och titta på en katt som kanske ska bli vår, jippii! Hoppas det går bra.

Ända sedan jag flyttade hemifrån som 18-åring så har jag velat ha en egen katt, men vi tyckte att vår förra lägenhet i stan och vår dåvarande livssituation inte passade för en katt...Men nu 7 år senare och med en större lägenhet på landet så blir det äntligen dags.

Välkommen till min nya blogg!

Har länge tänkt att jag ska börja blogga, men det har aldrig riktigt blivit av. Så vi får se nu hur detta går.

Bloggen kommer antagligen till en början att handla en hel del om bröllop, i.o.m. att det nu är mindre än 5 månader kvar tills jag blir Fru B. Men den kommer antagligen även att handla en del om film, eftersom jag jobbar inom filmbranschen, och bara allmänt vardags crap.

RSS 2.0