Dagen då man grälar

Enligt en Brittisk undersökning grälar par ca. 312 gånger om året! (Hur kan de hinna med det). Och torsdagskvällar lär vara värst. Förståss så handlar det inte om stora gräl, utan mera tjafs typ att släcka lampan och gå ut med soporna.

Men jag har en teori om varför torsdagskvällarna lockar fram grälsjukan hos par. Det kan bero på att man har haft en lång arbetsvecka bakom sig men det är ännu inte helg. Det är som min man brukar säga: ”tisdagar och torsdagar är onödiga dagar”. Måndag är första arbetsdagen, man är utvilad från helgen. Onsdag är mitt i arbetsveckan, och fredag ja då blir det ju helg igen. Men tisdag och torsdag är bara onödig utfyllnad. Så det är kanske därför många par grälar på torsdagskvällar, man är trött men det är ännu inte helg. (Jaja, jag vill inte höra något gäll över att ”alla människor jobbar faktiskt inte måndag till fredag” nä, det är sant men alla par grälar inte heller 312 gånger i året! Statistiskt sett jobbar de flesta människorna måndag till fredag.)

Ikväll ska jag vara extra snäll mot min man, för att inte vara en i statistiken. Artikel om undersökningen hittar ni här



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0