Hilton Helsinki-Vantaa Airport hotel

Vi började vår bröllopsresa med att köra ner till Vanda flygfält och övernatta på Hiltons hotell. Vi hade valt Hiltons eftersom det var så nära flygfältet, så man kunde parkera bilen direkt på flygfältets parkerin. Och dessutom hade vi fått ett erbjudande att med plussa-kort övernatta där för 98 euro, frukost ingick, utcheckning skulle vara först kl 14 och vi skulle få en välkomstdrink.

När vi checkade in var det ingen som nämnde något om en välkomstdrink, jag tyckte inte heller att jag hade lust att fråga, det hade bara varit en kul grej om man fått en. Efter att ha varit och kollat in flygfältet och ätit kvällsmat (på flygfältet, hotellets mat är ju så dyr) så frågade jag i receptionen när vår utcheckning var...de sa 12, så jag klagade och sa att det borde vara kl. 14 och de ändrade det. Med andra ord hade Hiltons hotellet ingen aning om vad de haft för kampanjerbjudande med plussa.



Hotellrummet då. Ja, de va väl fint och städat så som man kan förvänta sig av ett 5 stjärnigt hotell, men jag kommer ändå att minnas hotellet som det där designern went crazy. Jag menar på allvar, väggen mellan sängen och badrummer hade fönster, och inga draperi eller nåt sånt. Så med andra ord kunde man ligga i sängen och se på då den andra sitter på toa. Vi är visserligen vuxna människor så vi kände väl inget direkt intresse av att sitta å titta in då den andra gjorde sina behov, men ändå.


Utsikten innifrån badrummet.


Utsikten från sängen, om ni tittar på väggen inne i badrummer så ser ni wc-pappersrullen.


Borde väl även nämna om den underbara utsikten vi hade från fönstret. Det var säkert någon från designhögskolan som planerat konstverket i minst ett halvår. Om ni tittar noga så ser ni hur symetriskt placerade de 3 stenarna är på trätrallen och som pricken på i:et så är de 4 bygglamporna fokoserade på stenen i mitten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0