Idol Elin



Elin Blom 16 år kom från Terjärv, en liten landsbygdsort i Finland, till Stockholm och fick genast Idol-juryn på fall. Nu har Finlandssvenskan med det höga blonda håret tagit sig vidare i Idol som en av de 11 finalisterna. Visserligen som ett av juryns wildcard, men å andra sidan var hon i samma kval som Alice, som enligt spelbolagen är mest trolig som vinnare bland tjejerna.

Men det är inte första gången som Elin tävlar inför storpublik. Inte ens första gången hon tävlar i direktsändning. Redan för 3 år sedan representerade hon Finland i MPG Nordic i Oslo. Såhär såg det ut då.



3 år senare, vintern 2010 deltar hon även i Finlands melodifestival med gruppen Sister Twister. Låten "Love at the first sight" har hon skrivit själv tillsammans med Jonas Olsson. De gick vidare till final och kom på en 4:e plats. 

 



Det är inte riktigt min stil, och hon är inte min favorit i Idol, men med tanke på hur mycket hon har utvecklats under de 3 senaste åren, och hon är bara 16 år ännu, så tänk vilken artist hon kommer att bli om ytterligare 3 år! Hon har garanterat viljan och modet att inte följa strömmen utan att göra något eget. Så jag håller tummarna för Elin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0